HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το μαχαίρωμα στον Κρουσσώνα

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το μαχαίρωμα στον Κρουσσώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δράστη ή τους δράστες του αιματηρού περιστατικού, που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά τη διάρκεια βάπτισης στην περιοχή του Κρουσσώνα, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Από τη συμπλοκή, που προκάλεσε αναστάτωση σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, τραυματίστηκαν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 50 ετών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο , χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Ωστόσο αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια, που οδήγησαν στον καβγά και το μαχαίρωμα.

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες ή ο δράστης, που φέρεται να ενεπλάκη στο επεισόδιο και να μαχαίρωσε τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ των εμπλεκομένων, ήταν αυτή που οδήγησε και όπλισε τα χέρια του δράστη.

Το χρονικό

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γλέντι βάπτισης, που γινόταν στην περιοχή, όταν οι δύο τραυματίες, αλλά και άλλα άτομα, που κάθονταν μαζί τους, λογομάχησαν για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα.

Τα αίματα άναψαν και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των συγχωριανών τους, που βρίσκονταν στο γλέντι και οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή κανείς δεν είχε την πρόθεση να κατονομάσει τους δράστες του επεισοδίου, αλλά και να εξηγήσει τους λόγους ,για τους οποίους το γλέντι είχε αυτή τη δυσάρεστη κατάληξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση