HomeΚΡΗΤΗΣκορπούσαν τον… λευκό θάνατο – Πιάστηκαν με 370 γραμμάρια ηρωινής

Σκορπούσαν τον… λευκό θάνατο – Πιάστηκαν με 370 γραμμάρια ηρωινής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον… λευκό θάνατο είχαν σκοπό να σκορπίσουν δύο Κρητικοί στα στέκια των ναρκωμανών του Ηρακλείου οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Πρόκειται για έναν 66χρονο κι έναν 37χρονο οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 370 γραμμάρια ηρωίνης, η οποία – σύμφωνα με την έρευνα των αρχών – φαίνεται ότι είχαν μεταφερθεί στο Ηράκλειο με… λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Οι πληροφορίες έφεραν… αποτέλεσμα

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Ηρακλείου έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 66χρονου για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αρχές έβαλαν στο… στόχαστρό τους τον 66χρονο και τον παρακολουθούσαν. Σήμερα είχαν πάρει την πληροφορία ότι θα έφερνε στο Ηράκλειο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κι έτσι στήθηκε μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με σκοπό να τον πιάσουν στα… πράσα.

Η επιχείρηση σύλληψης

Ο 66χρονος σαν… κύριο μπήκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ και αποβιβάστηκε σε περιοχή του Ηρακλείου.

Εκεί τον περίμεναν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι διακριτικά τον παρακολουθούσαν και τον είδαν να μπαίνει σ’ ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το αυτοκίνητο με τους δύο άνδρες που κινούνταν στους δρόμους του Ηρακλείου. Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο σταματάει σε μία συνοικία της πόλης και αφήνει τον 66χρονο. Τότε ήταν που οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αποκαλυφθούν.

Πλησίασαν τον 66χρονο αλλά και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος και τους ακινητοποίησαν.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία συσκευασία που περιείχε 188 γραμμάρια ηρωίνης – την οποία είχε προμηθευτεί ο 37χρονος από τον 66χρονο – 110 ευρώ σε μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.

Πάνω στον 66χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία συσκευασία με 188 γραμμάρια ηρωίνης, 1400 ευρώ σε μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 37χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση