HomeΚΡΗΤΗΘετική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Χανίων για υπερχρεωμένη δανειολήπτρια

Θετική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Χανίων για υπερχρεωμένη δανειολήπτρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περιουσία της έσωσε μια υπερχρεωμένη δανειολήπτρια στα Χανιά, χάρη στην ευεργετική απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων που έκανε δεκτή την αίτησή της για υπαγωγή στο «Νόμο Κατσέλη». Η δανειολήπτρια βρισκόταν αντιμέτωπη με χρέος συνολικού ύψους 94.306,54 ευρώ από τέσσερα δάνεια που είχε συνάψει σε δύο διαφορετικές τράπεζες.

Προσωρινή υπαγωγή

Μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί η δανειολήπτρια απευθύνθηκε στο παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, και με τη συνδρομή των νομικών της συμβούλων, πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή της στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Το Ειρηνοδικείο Χανίων, αποφάσισε την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος της και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της, ορίζοντας παράλληλα ότι η μηνιαία οφειλή της στις τράπεζες θα ανέρχεται στα 300 ευρώ μέχρι τη λήξη της προσωρινής διαταγής και την επανασυζήτηση της υπόθεσής της.

Κάλεσμα στους δανειολήπτες

Μετά και από τη θετική αυτή εξέλιξη, το παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, απευθύνει έκκληση στους δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Τετάρτης, ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 – 21.00 στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 68, ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821086245.

e-mail: [email protected]   www.eeke.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση