HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό προσφύγων και αναξιοπαθούντων οι Ανωγειανοί της Αθήνας

Στο πλευρό προσφύγων και αναξιοπαθούντων οι Ανωγειανοί της Αθήνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία θεατρική παράσταση επέλεξαν να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους σε πρόσφυγες και αναξιοπαθούντες οι Ανωγειανοί της Αθήνας. Ο σύλλογος «Ιδαίον Άντρον» σε συνεργασία με το θέατρο «Επί Κολωνώ» στην Αθήνα και την ομάδα Νάμα, παρουσιάζει το έργο της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, «Αγαπητή Ελένα».

Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση – συμπαράσταση αλληλεγγύης προς τους Σύρους πρόσφυγες και γενικότερα όλους όσοι έχουν ανάγκη. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στις 18:30μ.μ., στο θέατρο Επί Κολωνώ

Πιστός στις αρχές και τις αξίες, που η μακρά ιστορία και ο πολιτισμός των Ανωγείων του υπαγορεύουν, αλλά και στην δική του επί 70 συνολικά χρόνια ενεργή παρουσία στα πολιτιστικά – και όχι μόνο – δρώμενα της πρωτεύουσας, ο Σύλλογός Ανωγειανών της Αθήνας στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι – θεατές καλούνται να προσφέρουν:

–           Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, χυμούς, νερά, κλπ)

–           Φάρμακα

–           Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας – κουζίνας, σερβιέτες, βρεφικές πάνες)

–           Λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα)

–           Παιδικά είδη (μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γραφική ύλη τετράδια, στυλό, μολύβια),

τα οποία θα διατεθούν

–           στα Κέντρα Υποδοχής Σύρωνν προσφύγων της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

–           στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων,

–           στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων.

Για όσους δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθήσουν την παράσταση, έχουν όμως τη διάθεση να προσφέρουν ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου θα μπορούν να παραδώσουν τις προσφορές τους, στο bar-café του φουαγιέ του θεάτρου (Ναυπλίου αριθμ. 12 και Λένορμαν αριθμ. 94, Κολωνός) από τις 17:30μ.μ. έως τις 19:30μ.μ., όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τα διάσημα ανωγειανά κεράσματα. Προσφορές θα γίνονται δεκτές και στα γραφεία του Συλλόγου, Βελεστίνου αριθμ. 18, στους Αμπελοκήπους, καθημερινά από τις 18:30-20:30μμ., από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση