HomeΚΡΗΤΗΠροικίστηκε η… τσιγγάνα για να λύσει τα μάγια και να παντρευτεί η κόρη του θύματος

Προικίστηκε η… τσιγγάνα για να λύσει τα μάγια και να παντρευτεί η κόρη του θύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντί να πάρει προίκα ο εν δυνάμει γαμπρός πήρε προίκα η… τσιγγάνα για να λύσει τα μάγια που είχαν «πέσει» στο σπιτιτκό κι έμενε για χρόνια ανύπαντρη η κόρη μιας 60χρονης.

Όλα τα χρυσαφικά της 60χρονης ζήτησε η τσιγγάνα για να… λύσει τα μάγια που είχαν πέσει στο σπίτι της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παντρευτεί η κόρη της.

Εν έτει 2015 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ευκολόπιστοι που πέφτουν θύματα στους επιτήδειους που το παίζουν… μάγισσες και χαρτορίχτρες.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της 60χρονης γυναίκας που ο καημός της ήταν να παντρέψει την κόρη της, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς».

Πάνω σε αυτόν τον… καημό πάτησε μία τσιγγάνα που επισκέφτηκε το σπίτι της 60χρονης – που μένει σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου – και την «ξάφρισε».

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 60χρονη γυναίκα, πριν κάποιες μέρες χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της μία τσιγγάνα η οποία πουλούσε είδη προικός.

Η 60χρονη γυναίκα της άνοιξε την πόρτα της και κατά την διάρκεια της «επίδειξης» των ειδών προικών έπιασαν την κουβέντα.

Πάνω στην κουβέντα η άτυχη γυναίκα είπε τον πόνο της στην τσιγγάνα για την κόρη της που είναι ανύπαντρη.

Η τσιγγάνα δεν έχασε στιγμή και της είπε ότι ο λόγος που δεν παντρεύεται η κόρη της είναι ότι υπάρχουν μάγια στο σπίτι κι ότι εκείνη μπορεί να τα λύσει απλά χρειάζεται όλα τα χρυσαφικά που υπάρχουν στο σπίτι – με την πρόφαση ότι το χρυσό είναι δεμένο με τα μάγια – και μία μπλούζα της κόρης της.

Όταν η 60χρονη πήγε στην τσιγγάνα αυτά που της ζήτησε εκείνη πήρε την μπλούζα την έβαλε πάνω στο κρεβάτι της ανύπαντρης κόρης έβαλε πάνω τα χρυσαφικά και με μία αστραπιαία κίνηση – που δεν έγινε ανιληπτή από την 60χρονη – έβαλε τα χρυσαφικά στην τσέπη της.

Τότε η τσιγγάνα της είπε ότι σε δύο ώρες θα έχουν λυθεί τα μάγια και τα χρυσαφικά θα επανεμφανιστούν πάνω στην μπλούζα κι έφυγε.

Η 60χρονη περίμενε για πάνω από δύο ώρες κι όταν πέρασε μία ολόκληρη ημέρα κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση