HomeΚΡΗΤΗΒρέθηκαν «ορφανές» χασισοφυτείες με 150 δενδρύλλια – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών

Βρέθηκαν «ορφανές» χασισοφυτείες με 150 δενδρύλλια – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες βρήκαν οι αστυνομικές αρχές κατά την μεγάλη επιχείρηση που έστησαν σήμερα το πρωί στον Μυλοπόταμο.

Οι άνδρες της αστυνομίας αντίκρισαν σε απόκρημνη περιοχή τρεις φυτείες- επιμελώς φροντισμένες – που περιείχαν συνολικά 150 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και τρία μέτρα ενώ βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής.

DSC01435

Οι αρχές ξερίζωσαν τα δενδρύλλια και συνέλεξαν όσα στοιχεία μπορούσαν προκειμένου να βρουν τους ιδιοκτήτες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις πληροφορίες να λένε ότι οι άνδρες της αστυνομίας έχουν φτάσει στα… ίχνη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης.

DSC01437

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν πριν έναν μήνα οι αστυνομικές αρχές είχαν στήσει για άλλη μια φορά μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό φυτειών στον Μυλοπόταμο και είχαν βρει 17 φυτείες με 1.751 χασισόδεντρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση