HomeΚΡΗΤΗΣτη φυλακή 33χρονος για απάτες – Αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες

Στη φυλακή 33χρονος για απάτες – Αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερις  υποθέσεις απάτης και δύο ακόμη περιπτώσεις απόπειρας απάτης, εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 33χρονου απατεώνα όταν αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι  για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Έπειτα από έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος που είχαν στα χέρια τους οι αρχές, παρουσιάζοντας  ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αποσπούσε χρηματικά ποσά απο ανυποψίαστους πολίτες.  Συγκεκριμένα, προσποιούμενος τον υπάλληλο τροφοδοτικών εταιρειών, παρουσιαζόταν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων και τους έπειθε να του καταβάλουν διάφορα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρέδιδε διάφορα αντικείμενα ισχυριζόμενος ότι άτομο που ήταν γνωστό στους παθόντες θα τα αγόραζε και με τον τρόπο αυτό τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία τους διαβεβαίωνε ότι θα τους καταβληθούν από τον φερόμενο ως αγοραστή.

Σε βάρος 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων αλλά και για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2015 έως 02.09.2015 στο Ηράκλειο.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου .

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση