HomeΚΡΗΤΗΈκλεψε τα 80.000 ευρώ και επιχείρησε να φύγει από την Κρήτη – Τον συνέλλαβαν εν πλω

Έκλεψε τα 80.000 ευρώ και επιχείρησε να φύγει από την Κρήτη – Τον συνέλλαβαν εν πλω

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εν… πλω συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος είχε την περασμένη βδομάδα κλέψει 80.000 ευρώ από το σπίτι μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Ιεράπετρα.

Ο 29χρονος άνδρας αφού «άρπαξε» τα χρήματα ξεκίνησε τις διαδικασίες για να φύγει από το νησί της Κρήτης για να αποφύγει τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν ωστόσο τον τσάκωσαν μέσα στο πλοίο.

Το ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο 29χρονος μαζί μ’ έναν φίλο του αποφάσισαν να βάλουν… χέρι στις οικονομίες μίας 79χρονης γυναίκας.

Η ηλικιωμένη είχε νωρίτερα κάνει ανάληψη από την τράπεζα τους κόπους που μάζευε μία ολόκληρη ζωή, ποσό που αγγίζει τα 80.000 ευρώ.

Η κίνηση αυτή έγινε γνωστή από τον 29χρονος που αμέσως έστησε ένα ολόκληρο σχέδιο για να της τα κλέψει.

Την Περασμένη Παρασκευή ο 29χρονος μαζί μ’ έναν φίλο του – ο οποίος ακόμα αναζητείται – πήγε στο σπίτι της 79χρονης και της παρουσιάστηκε ως ηλεκτρολόγος.

Μπήκε στο σπίτι και όταν η γυναίκα δεν ήταν στο χώρο του δωματίου βρήκε τα 80.000 ευρώ και τα πήρε ενώ στην συνέχεια έφυγε ανενόχλητος.

Η κλοπή έγινε άμεσα αντιληπτή με την 79χρονη να καταγγέλλει το γεγονός στην αστυνομία (δείτε εδώ).

Η σύλληψη

Ο 29χρονος έχοντας στην… τσέπη 80.000 ευρώ αποφάσισε να φύγει από το νησί για να μην τον εντοπίσουν οι αρχές, οι οποίες είχαν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες.

Προχθές το βράδυ ο 29χρονος μαζί με μία φίλη του, 28 χρόνων, μπήκαν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Αθήνα.

Οι αστυνομικές αρχές έμαθαν αυτή την κίνηση και σε συνεργασία με τις λιμενικές αρχές συνέλαβαν πάνω στο πλοίο τον 29χρονο. Παράλληλα όμως συνέλαβαν και την 28χρονη επειδή στην κατοχή της βρέθηκαν βιβλιάρια τραπέζης που δεν της άνηκαν.

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη ενώ οι αρχές αναζητούν τον φίλο του 29χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση