HomeΚΡΗΤΗΤο βιολογικό ελαιόλαδο V(Vee) από το Κτήμα Βασιλάκη γίνεται χρυσό… και αφιερώνεται στους παραγωγούς του

Το βιολογικό ελαιόλαδο V(Vee) από το Κτήμα Βασιλάκη γίνεται χρυσό… και αφιερώνεται στους παραγωγούς του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Χρυσή Βράβευση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου στη Ν. Υόρκη, η εταιρία Κτήμα Βασιλάκη από το Μιραμβέλλο της Κρήτης έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα βραβείο στη συλλογή της.

Ο 6ο Παγκόσμιος Μεσογειακός Διαγωνισμός Ελαιολάδου “Terraolivo 2015”, που έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ (8 – 10 Ιουνίου 2015), είναι ο τρίτος σημαντικότερος διαγωνισμός παγκοσμίως. Ανάμεσα σε περισσότερες από 500 ετικέτες ελαιολάδου και 17 ελαιοπαραγωγικές χώρες, το V(Vee) κατάφερε να αποσπάσει ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο V(Vee) είναι πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο από κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς της περιοχής του Μιραμβέλλου και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

Η βιολογική καλλιέργεια, κατά γενική ομολογία, απαιτεί περισσότερο χρόνο, κόστος και θυσίες. Οι βιοκαλλιεργητές του Μιραμβέλλου εμπιστεύονται το Κτήμα Βασιλάκη, συμβουλεύονται το γεωπονικό τμήμα της εταιρίας και συνδυάζουν τον προσωπικό τους μόχθο με την εμπειρία της οικογένειας για τη σωστή διαχείριση του ελαιοκάρπου και την παραγωγή του ελαιολάδου. Οι κόποι τους, και η άριστη συνεργασία που υπάρχει, ανταμείβονται, βραβεύονται χρυσά και αναδεικνύουν τη σημασία της βιολογικής καλλιέργειας και ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν, όπως είναι το V(Vee).

Τους αφιερώνουμε αυτό το βραβείο και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους.

VEE+TERRAOLIVO

Διαφήμιση
Διαφήμιση