HomeΚΡΗΤΗΕίχε αδυναμία στα… αυτοκίνητα – Είχε «ανοίξει» 12 ΙΧ με λεία πάνω από 2.500 ευρώ

Είχε αδυναμία στα… αυτοκίνητα – Είχε «ανοίξει» 12 ΙΧ με λεία πάνω από 2.500 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδυναμία στα… ξένα αυτοκίνητα είχε ένας 44χρονος ο οποίος είχε «ανοίξει» 12 οχήματα μέσα σε λίγο καιρό και είχε αφαιρέσει από μέσα χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας που ξεπερνούν τις 2.500 ευρώ.

Ο 44χρονος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στα χέρια των… αρχών καθώς στην τελυεταία κλοπή που έκανε έγινε αντιληπτός από την 44χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο 44χρονος «άνοιξε» το αυτοκίνητό της χθες το πρωί και αφάιρεσε από μέσα το κινητό τηλέφωνό της, προσωπικά αντικείμενα αλλά και χρήματα.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη τον οποίο και βρήκαν λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν.

Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος από τα τέλη Μαρτίου έως και τις 19 Ιουνίου είχε διαπράξει εννέα ακόμα κλοπές – αλλά και μία απόπειρα – αυτοκινήτων και φορτηγών.

Συνολικά αφαίρεσε το 850 ευρώ σε μετρητά και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 1.880 ευρώ.

Στην 44χρονη αποδόθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη από το όχημά της και στον 40χρονο η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία ο δράστης έκανε τις κλοπές του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση