HomeΚΡΗΤΗΠαίζουν με τις… ζωές των ασθενών – Προβληματισμός στην Ιεράπετρα

Παίζουν με τις… ζωές των ασθενών – Προβληματισμός στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορώνα – γράμματα παίζουν τις ζωές των ασθενών στην Ιεράπετρα εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου.

Το θέμα μονοπώλησε στην σύσκεψη της δημοτικής αρχής Ιεράπετρας με φορείς αλλά και κατοίκους της περιοχής να ζητούν εδώ και τώρα λύση.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε νέα… απόβαση των φορέων στην 7η ΥΠΕ Κρήτης η οποία αναμένεται να γίνει την Δευτέρα το πρωί. Τότε έχει προγραμματιστεί να γίνει αποκλεισμός της ΔΥΠΕ μέχρι να «βρεθεί το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που απαιτείται για την επαναλειτουργία της Παθολογικής κλινικής, του ακτινολογικού αλλά και του μικροβιολογικού εργαστηρίου για 30 ημέρες τον μήνα»

Από την Ιεράπετρα στο Ρέθυμνο για κρεβάτι στην… ΜΕΘ

Μία απίστευτη ταλαιπωρία έζησε ασθενής που είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ασθενής μεταφέρθηκε από την Ιεράπετρα στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να βρεθεί κρεβάτι στην ΜΕΘ αλλά δεν τον δέχθηκαν. Κρεβάτι επίσης δεν υπήρχε ούτε σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο με το ασθενοφόρο του μετέφερε τον άτυχο άνδρα να συνεχίζει το δρομολόγιό του στην ανατολική Κρήτη.

Κατά την διαδρομή και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και πιέσεις προς ΔΥΠΕ βρέθηκε ένα κρεβάτι στην ΜΕΘ του Ρεθύμνου όπου και μεταφέρθηκε ο ασθενής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση