HomeΚΡΗΤΗΤα έργα του Νομού Λακωνίας στο επίκεντρο των επισκέψεων του Αυγενάκη

Τα έργα του Νομού Λακωνίας στο επίκεντρο των επισκέψεων του Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νομό Λακωνίας βρέθηκε σήμερα, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέχεια της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου  πραγματοποίησε επισκέψεις σε έργα και συναντήσεις με τοπικούς φορείς στελέχη οργανισμών, τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κα Αδαμαντία Τζανετέα, η οποία τον ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων υποδομής του Νομού, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Κυριάκος Διαμαντάκος και ο κ. Χρόνης Ινιωτάκης, μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Ακολούθως ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ και τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Βερούτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο «Λιμάνι Γυθείου» με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Λακωνίας.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης σε δηλώσεις τόνισε: «Είναι σημαντικό τα περιορισμένα κονδύλια που υπάρχουν, να τα αξιοποιήσουμε σε υποδομές που θα παρέχουν τη μέγιστη απόδοση, είτε πρόκειται για οικονομική είτε κοινωνική. Πρέπει να δώσουμε αξία και στο τελευταίο ευρώ που διαθέτει η χώρα μας. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι να εκτιμηθεί το κόστος σε σχέση με το αναμενόμενο όφελος ενός έργου υποδομής, ειδάλλως έχουμε περιττές αυξήσεις σε φόρους ή τέλη, που τελικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.»

FullSizeRender (25) FullSizeRender (23) FullSizeRender (22)

Διαφήμιση
Διαφήμιση