HomeΚΡΗΤΗΚαι η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει η γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο στις 19:00, συμμετέχει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Σε σχετική της ανακοίνωση, γνωστοποιεί την απόφασή της να συμμετάσχει στη σύσκεψη και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους στο Ηράκλειο.

Στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΙΥΗ συμμετέχει στην σύσκεψη που οργανώνει η γραμματεία Hρακλείου του ΠΑΜΕ  την  Πέμπτη 14/5/2015 στις 7 μ. μ., στο Εργατικό Κέντρο. Καλούμε τα μέλη  μας να δώσουν δυναμικό παρόν στη σύσκεψη. Με την συμμετοχή μας οργανώνουμε και δυναμώνουμε την πάλη μας,

Είναι επιτακτική ανάγκη να μπούμε  στη μάχη  όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι ωρομίσθιοι, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι νεολαίοι του κλάδου μας.

Στόχος της γραμματείας  είναι  να ανοίξει η συζήτηση σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, να ενημερωθούν και να πάρουν θέση  όλοι οι εργαζόμενοι απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση που προετοιμάζει η νέα κυβέρνηση, απέναντι στο τσάκισμα μισθών, εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Λέμε όχι στην αναμονή και το συμβιβασμό. Υψώνουμε ανάστημα για εμάς και τα παιδιά μας».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση