HomeΚΡΗΤΗ«Καταπέλτης» η εισαγγελέας στη δίκη Προβιδάκη – Ενοχή χωρίς ελαφρυντικά στους 3 κατηγορουμένους

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας στη δίκη Προβιδάκη – Ενοχή χωρίς ελαφρυντικά στους 3 κατηγορουμένους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ενοχή και των τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του 51χρονου ναυτικού Κώστα Προβιδάκη, το Μάρτιο του 2014 στο Αντισκάρι, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, όπου συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία.

Η εισαγγελέας που επιχειρηματολογούσε για περισσότερο από μιάμιση ώρα, επισήμανε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι στην ουσία εκτέλεσαν τον άτυχο Προβιδάκη αφού τον ξυλοκόπησαν με μανία μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται δύο αδέλφια από το Αντισκάρι, 34 και 25 χρόνων αντίστοιχα και ένας 27χρονος φίλος τους από τη Γέργερη.

Οι τρεις κατηγορούνται ότι το Μάρτιο του 2014 ξυλοκόπησαν με μαγκούρες τον 51χρονο Κώστα Προβιδάκη με τόση αγριότητα, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Μάλιστα, ο γιος του Προβιδάκη, που ήταν παρών στο πρωτοφανές περιστατικό δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο πατέρας του είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που το κεφάλι του είχε πολτοποιηθεί.

Η αφορμή για την επίθεση σε βάρος του 51χρονου ήταν το αίτημα του θύματος προς του δύο από τους τρεις κατηγορούμενους να μετακινήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν προκειμένου να περάσει ο ίδιος με το δικό του ΙΧ, καθώς ο δρόμος όπου είχαν συναντηθεί μέσα στο Αντισκάρι ήταν στενός και δεν χωρούσαν και τα δύο οχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση