HomeΚΡΗΤΗΚαλοκαιρία με άνοδο της θερμοκρασίας – Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος στη Κρήτη

Καλοκαιρία με άνοδο της θερμοκρασίας – Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος στη Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά της χώρας

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα και από τα βόρεια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση