HomeΚΡΗΤΗΒρήκαν τους δύο «πιστολέρο» των Χανίων-Αναζητούν τον τρίτο

Βρήκαν τους δύο «πιστολέρο» των Χανίων-Αναζητούν τον τρίτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο από τους τρεις «πιστολέρο» που χθες το βράδυ άνοιξαν πυρ εναντίον τριών νεαρών σε στάση λεωφορείου στο Νεροκούρου Χανίων.

Ο τρίτος αναζητείται από τις αρχές ενώ και οι τρεις βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ όταν τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 18 και 29 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου, μπροστά από καφενείο της περιοχής και συζητούσαν (δείτε εδώ).

Ξαφνικά οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν τους νεαρούς στη στάση και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας από τους τρεις, έβγαλε μία καραμπίνα, πυροβολώντας εναντίον τους με αποτέλεσμα των ελαφρύ τραυματισμό του 19χρονου και του 18χρονου.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου επιτάχυνε και οι τρεις «θερμόαιμοι» νεαροί εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι άνδρες της αστυνομίας μετά από επιτόπια αυτοψία στο χώρο του συμβάντος συνέλεξαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία τα οποία και «έδειξαν» ότι οι δράστες είναι τρία άτομα ηλικίας 29, 25 και 26 χρονών αντίστοιχα.

Σήμερα το πρωί οι αρχές πήγαν στα σπίτια των τριών δραστών όπου βρήκαν μόνο τον 29χρονο και τον 26χρονο τους οποίους και συνέλαβαν ενώ αναζητούν τον 25χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια των αρχών βρίσκεται και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο οι νεαροί άνοιξαν πυρ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση