HomeΚΡΗΤΗΤοπικό συμβούλιο πρόληψης Παραβατικότητας ετοιμάζεται να διοργανώσει ο Δήμος Πλατανιά

Τοπικό συμβούλιο πρόληψης Παραβατικότητας ετοιμάζεται να διοργανώσει ο Δήμος Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόθεσή του να συστήσει Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης  Παραβατικότητα  (ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ),  όπως προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία, γνωστοποίησε ο Δήμος Πλατανιά. Για το λόγο αυτό ζήτα τη συμμετοχή επιστημόνων και λειτουργών που κατοικούν μόνιμα στις περιοχές της διοικητικής ευθύνης του Δήμου Πλατανιά, προκειμένου να διαθέσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της εγκληματικότητας. Επίσης, η δημοτική αρχή καλεί δικαστικούς, εγκληματολόγους , ψυχολόγους , κοινωνιολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς , γιατρούς, καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και κοινωνικών φορέων να συμμετάσχουν στο τοπικό συμβούλιο πρόληψης παραβατικότητας.

Το συμβούλιο θα αποτελείται από 11 μέλη, η θητεία τους θα είναι τριετής και η θέση που θα καταλάβουν θα είναι τιμητική και άμισθη.

Παράλληλα, ετοιμάζεται να συστήσει επιτροπή του Κ.Ε.Σ.Α.Θ.Ε.Α.(Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και Εγκληματικότητας των Ανηλίκων), ζητώντας και σε αυτή την περίπτωση τη συνδρομή επιστημόνων με εξειδικευμένες γνώσεις, όπως ψυχολόγους και  παιδοψυχολόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι, για κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους  μέχρι την Παρασκευή 24-04-2015 στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Πλατανιά στο Fax 2821340090 (υπόψη κ. Καμπουράκη Γεωργίου) ή στο e-mail:[email protected].

Για πληροφορίες στα  τηλέφωνα :  2821340009 κ.Καμπουράκης Γιώργος & 2821340020 κ. Ελληνάκη Αμαλία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση