HomeΚΡΗΤΗΤα «φρουτάκια» έβαλαν χειροπέδες σε τρεις

Τα «φρουτάκια» έβαλαν χειροπέδες σε τρεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο παράνομος, ηλεκτρονικός τζόγος, στάθηκε η αφορμή για να οδηγηθούν στα κρατητήρια τρεις Ηρακλειώτες, μια 59χρονη γυναίκα και δύο άνδρες  47 και 64 ετών αντίστοιχα.

Η 59χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας, είχε μετατρέψει σε μίνι – καζίνο χώρο του καταστήματος και είχε εγκαταστήσει συνολικά 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω των οποίων οι θαμώνες επιδίδονταν στα ηλεκτρονικά «φρουτάκια».

Η σύλληψή τους έγινε χθες το μεσημέρι από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από την τοπική ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Στη διάρκεια του ελέγχου των αστυνομικών, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση των πέντε υπολογιστών στο εσωτερικό της καφετέριας, ενώ οι δύο συλληφθέντες πελάτες εντοπίστηκαν τη στιγμή του παιχνιδιού. Συνελήφθησαν και οι δύο καθώς και η 59χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας, και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, προέκυψε ότι το κατάστημα, όχι μόνο δεν είχε ταμειακή μηχανή, αλλά ούτε καν άδεια λειτουργιας. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση