HomeΚΡΗΤΗΚρουαζιέρα – μαμούθ θα φέρει στο Ηράκλειο 1000 Κινέζους επισκέπτες!

Κρουαζιέρα – μαμούθ θα φέρει στο Ηράκλειο 1000 Κινέζους επισκέπτες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κρουαζιέρες που έχουν ποτέ διοργανωθεί, όχι τόσο ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά ως προς τη διάρκεια του ταξιδιού, και το πλήθος των σταθμών που θα περιλαμβάνει. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο προγραμματισμός του ταξιδιού αναψυχής, που έχει ξεκινήσει ήδη από τη Σανγκάη, περιλαμβάνει 28 στάσεις σε 18 διαφορετικές χώρες. Οι 1000 Κινέζοι τουρίστες, όσον αφορά στην Ελλάδα, θα επισκεφτούν το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα, στο διήμερο 27 – 29 Μαρτίου.

Η κρουαζιέρα – μαμούθ θα διαρκέσει 86 ημέρες, έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα πρωτότυπη και έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Costa Cruises με το κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρουαζιέρα, αφού θα περάσει από λιμάνια της Ευρώπης, θα καταλήξει στις… ΗΠΑ!

Το γεγονός από τουριστική άποψη, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η κινεζική αγορά χαρακτηρίζεται ανερχόμενη για την Ελλάδα ως χώρα υποδοχής κρουαζιέρας και θα λειτουργήσει και ως έμμεση τουριστική προβολή για την Κρήτη και για τη χώρα μας γενικότερα, δεδομένου ότι το πρωτότυπο εγχείρημα θα γνωστοποιείται στο κοινό με δημοσιογραφική κάλυψη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση