HomeΚΡΗΤΗΠαρ’ ολίγον τραγωδία με πρωταγωνιστή 45χρονο – Τον «θόλωσαν» τα οικογενειακά προβλήματα

Παρ’ ολίγον τραγωδία με πρωταγωνιστή 45χρονο – Τον «θόλωσαν» τα οικογενειακά προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα οικογενειακά προβλήματα και οι τριβές με το συγγενικό περιβάλλον της συζύγου του στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος κινητοποίησε τις αρχές, αφού υπήρχε η πληροφορία ότι κατευθυνόταν οπλισμένος σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, χωρίς κανείς να γνωρίζει τις προθέσεις του.

Αστυνομικοί αναζήτησαν τον 45χρονο τον οποίο και εντόπισαν τελικά, έξω από χωριό του Αρκαλοχωρίου, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Θα πρέπει, όμως, να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν όπλο στην κατοχή του, τη στιγμή της προσαγωγής.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε όταν ο 45χρονος, έχοντας προφανώς ξεπεράσει τα όριά του, από τις συνεχείς προστριβές και τις οικογενειακές εντάσεις, εκμυστηρεύτηκε σε άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος του ιδίου και της συζύγου του, τα προβλήματά του, και όντας σε συναισθηματική φόρτιση, έδειξε στο συγκεκριμένο πρόσωπο όπλο που είχε μαζί του.

Όταν απομακρύνθηκε από το σημείο, υπήρξε καταγγελία στις αρχές, καθώς εκφράστηκαν φόβοι πώς είτε θα βλάψει τον εαυτό του, είτε τους συγγενείς της γυναίκας του. Η κινητοποίηση της τοπικής ΕΛΑΣ ήταν άμεση και ο 45χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ, άοπλος, λίγο έξω από το Αρκαλοχώρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση