HomeΚΡΗΤΗΔιασφαλίστηκε η μεταφορά των θυμάτων

Διασφαλίστηκε η μεταφορά των θυμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ, κ. Γιάννη Καψανάκη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης η σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης για τα σχολικά έτη 2014 – 2015, 2015 – 2016 και 2016 – 2017.

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στα 10.159.722,30 Ευρώ και η διάρκειά της είναι από την 9η Φεβρουαρίου 2015 έως και την 30η Ιουνίου 2017.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, δήλωσε σχετικά:

« Πιστεύω ότι σήμερα νιώθουμε όλοι μία ικανοποίηση γιατί συνεχίζουμε ως Περιφέρεια Κρήτης να είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που υπογράφουμε συμβάσεις για τη μεταφορά των μαθητών μας με τα ΚΤΕΛ της Κρήτης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, τις διοικήσεις, τους οδηγούς, για την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Υπογράφουμε σήμερα αυτή τη σύμβαση των 10 εκατομμυρίων Ευρώ με διασφαλισμένους τους πόρους, εύχομαι καλά ταξίδια στα ΚΤΕΛ και είμαστε υπερήφανοι που υπάρχουν τέτοιες εταιρείες στο νησί μας».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε με τη σειρά της:

« Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε την τριετή σύμβαση με τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών μας. Έχουμε μια άριστη συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και για αυτό επιτύχαμε αυτό το καλό αποτέλεσμα, δηλαδή ελέγχθηκε η σύμβαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο χωρίς καμία παρατήρηση και επιπλέον δεν έχουμε κανένα θέμα παραπόνου ή δυσλειτουργίας από γονείς ή σχολεία».

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης, κ. Γιάννης Καψανάκης, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για την άριστη συνεργασία που έχουμε τόσα χρόνια. Η σύμβαση αυτή ήταν ένα στοίχημα για όλους μας, η εταιρεία μας μπήκε σε μια τεράστια δαπάνη γιατί αγόρασε 45 αυτοκίνητα, τα οποία είναι συγκεκριμένου τύπου για την εξυπηρέτηση των μαθητών, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καινούριας νομοθεσίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση