HomeΚΡΗΤΗΚάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το συλλαλητήριο της Τετάρτης

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το συλλαλητήριο της Τετάρτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σύνθημα «Όλοι στους δρόμους-Για να δικαιωθούν οι αγώνες μας» η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση και συλλαλητήριο συμπαράστασης για τη διαπραγμάτευση της ελληνικής αντιπροσωπείας στο έκτακτο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6.30 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ !

Τέταρτη 11.02, 

-συγκέντρωση και διαδήλωση εναντίον της ΕΕ , ενόψει έκτακτου eurogroup με θέμα το ελληνικό ζήτημα. Ώρα 6:30μμ, Πλατεία Ελευθερίας

-συμμετοχή στη συναυλία αλληλεγγύης στην πλατεία Ελευθερίας (ώρα 8.30μ.μ.) για τους αγωνιζόμενους  εργαζόμενους (απολυμένους ή σε διαθεσιμότητα), από διάφορους εργασιακούς χώρους (Ε.Ρ.Α Ηρακλείου, καθηγητές σε διαθεσιμότητα, καθαρίστριες, σχολικούς φύλακες, κ.α.) που διοργανώνει το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Νομού Ηρακλείου.

– Κάτω οι εκβιασμοί της ΕΚΤ, της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΕ. Σεβασμός στην θέληση και τις επιλογές του ελληνικού λαού .

– Μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους. Όχι στην αναδιάρθρωση και την υποταγή στους δανειστές. Άμεση δημοσιοποίηση και καταγγελία των ληστρικών δανειακών συμβάσεων.

– Άμεση εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και υπό εργατικό έλεγχο των τραπεζών.

– Όχι σε νέα συμφωνία με ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Κανένα νέο «πρόγραμμα», που θα είναι ουσιαστικά νέο μνημόνιο..

– Ξήλωμα των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του κινήματος για Δουλειά-Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία.

– Απειθαρχία στις εντολές της ΕΕ, έξοδος από την φυλακή του ευρώ και της ΕΕ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση