HomeΚΡΗΤΗΣτις 14 Μαΐου η δίκη για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του κτηνοτρόφου

Στις 14 Μαΐου η δίκη για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του κτηνοτρόφου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να εκδικαστεί τελικά η υπόθεση της απαγωγής και του ξυλοδαρμού ενός κτηνοτρόφου από τη Βιάννου μετά την σημερινή αναβολή που πήρε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όλη την Κρήτη όταν τον Απρίλιο του 2011 δύο κτηνοτρόφοι από τις Ατσιπάδες και τον Χάρακα μαζί με ένα τρίτο άτομο φαίνεται ότι απήγαγαν τον κτηνοτρόφο από την Μάρθα Βιάννου που βρισκόταν μέσα στο ποιμνιοστάσιό του και το μετέφεραν σε μία τοποθεσία κοντά στην Καρκαδιώτισσα.

Εκεί φαίνεται ότι άρχισαν να τον χτυπάνε βάναυσα όπου έβρισκαν ακόμα και στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν παίρνοντας μαζί τους το κινητό του τηλέφωνο και ένα μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, όλα ξεκίνησαν από μία κλοπή ζώων που άνηκαν στο τρίτο άτομο που είχε ζητήσει από τους δύο δράστες να πιέσουν το θύμα για να τους πει ποιος κρυβόταν πίσω από εκείνη την πράξη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο είναι βαριές καθώς κατηγορούνται για αρπαγή από κοινού, ληστεία από κοινού και πρόκληση σωματικής βλάβης από κοινού ενώ ο τρίτος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα παραπάνω.

Διαφήμιση
Διαφήμιση