HomeΚΡΗΤΗΕπέστρεψε στο γραφείο η άτυχη εργαζόμενη

Επέστρεψε στο γραφείο η άτυχη εργαζόμενη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συνοδεία του γενικού γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στ. Βοργιά η εργαζόμενη που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον εργοδότη της επέστρεψε στη δουλειά της.

Όπως δηλώνει ο κ. Βοργιάς: «Σήμερα συνόδευσα εγώ προσωπικά την εργαζόμενη στο χώρο εργασίας της. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε ένα κλίμα συμπαράστασης από συναδέλφους της καθώς επίσης και από τον πρόεδρο της εταιρίας. Για άλλη μια φορά μου επιβεβαίωσαν τα περιστατικά τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο πρόεδρος της εταιρίας και μάλιστα εργαζόμενοι μου παραπονέθηκαν ότι και αυτοί οι ίδιοι πολλές φορές δέχτηκαν παρόμοιες καταστάσεις όχι σε επίπεδο ξυλοδαρμού όσο σε επίπεδο κακών συμπεριφορών από τον ίδιο τον εργοδότη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εργοδότης της εταιρίας και φερόμενος ως θύτης απουσίαζε από την εταιρία.

“Όσον αφορά τον εργοδότη που ξυλοκόπησε την κοπέλα έλειπε και γι’ αυτό το λόγο θα ξαναπάω εγώ ο ίδιος αύριο το πρωί στην εταιρία γιατί πραγματικά θέλω να τον συναντήσω για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Πρώτον ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοια γεγονότα γιατί δεν θα το επιτρέψουμε και δεύτερον ότι η εργαζόμενη σε καμία περίπτωση δεν θα χάσει τη δουλειά της”, καταλήγει ο κ. Βοργιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση