HomeΚΡΗΤΗΟι εκπρόσωποι Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού στη Λότζια

Οι εκπρόσωποι Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ  συναντήθηκαν σήμερα με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο Ηράκλειο, ενόψει της διεξαγωγής των Πανευρωπαϊκών  αγώνων στίβου «Μπρούνο Ζάουλι» στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ιούνιο του 2015.

Τα στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας βρίσκονται στο Ηράκλειο προκειμένου να ρυθμίσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν την διεξαγωγή των αγώνων και θα επισκεφθούν το Παγκρήτιο Στάδιο και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ έχουν και άμεση συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που εντάσσεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα διεθνούς βεληνεκούς και μπορεί να  ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της .

Επεσήμανε, επίσης στους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας ότι το Ηράκλειο μπορεί με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές που διαθέτει να φιλοξενεί όχι μόνο αγώνες στίβου αλλά και άλλες σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας οι κ.κ Τόραλφ Νίλσον (εκπρόσωπος του Συμβουλίου) ,Μάλκομ Ρότζερς (τεχνικός εκπρόσωπος) ,Σαντρίν Γκασιέ (υπεύθυνη πρωταθλήματος) ,Φρανσουά Σρούρς(συντονιστής επικοινωνίας),Γιώργος Βουρεξάκης (πρόεδρος Εθνικού αθλητικού κέντρου Ηρακλείου), Garancini Gian Andrea (δημ.Σύμβουλος – υπεύθυνος προβολής των αγώνων ), Θανάσης Ράπτης(εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ),Μάρκος Καλούδης,Ανδρέας Γκόγκος(τεχνικοί σύμβουλοι ΣΕΓΑΣ),Παναγιώτης Αντωνακάκης (εκρπόσωπος του ΕΑΣ –ΣΕΓΑΣ Κρήτης)

Ο κ. Λαμπρινός μετά το τέλος της συνάντησης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα του Δήμου Ηρακλείου στους επισκέπτες.

DSCN1754 DSCN1753

Διαφήμιση
Διαφήμιση