HomeΚΡΗΤΗΘανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ένας άνδρας

Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ένας άνδρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 6.30 περίπου το απόγευμα στο δρόμο Αρκαλοχώρι προς Βιάννο.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και συνεργείο της Πυροσβεστικής καθώς υπήρχε εγκλωβισμός ενός ατόμου.

Ωστόσο όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο σημείο, ήδη είχε απεγκλωβιστεί ο άτυχος 75χρονος με τους άνδρες της Υπηρεσίας να ρίχνουν χώμα στο δρόμο για την αποφυγή νέων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το τροχαίο πέθανε ακαριαία ένας 75χρονος άνδρας ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής με τους γιατρούς όμως να μην μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε.

Το τραγικό συμβάν

Ένας 75χρονος άνδρας οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Βιάννου-Αρκαλοχωρίου όταν στο πρώτο χιλιόμετρο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στα χέρια του το cretapost το αγροτικό μάρκας Mazda εξετράπη από το δρόμο και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα ο 75χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε αμέσως στο σημείο με τον 75χρονο όμως δυστυχώς να έχει υποκύψει στα τραύματά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση