HomeΚΡΗΤΗ«Άγιο» είχε μια ετοιμόγεννη γυναίκα και το ανήλικο παιδάκι της – Ενεπλάκησαν σε καραμπόλα

«Άγιο» είχε μια ετοιμόγεννη γυναίκα και το ανήλικο παιδάκι της – Ενεπλάκησαν σε καραμπόλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Μοιρών, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ωστόσο, με δεδομένο ότι στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια γυναίκα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, καθώς και το δίχρονο παιδάκι της, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει μητέρα και παιδί – για καθαρά προληπτικούς λόγους – στο νοσοκομείο.

Αιτία του ατυχήματος όπως όλα δείχνουν ήταν η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Ο οδηγός του ενός από τα τέσσερα αυτοκίνητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν η έγκυος και το παιδί της.

Στη συνέχεια, λόγω της ολισθηρότητας, τα δύο ΙΧ που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο της εγκύου έπεσαν διαδοχικά το ένα πάνω στο άλλο. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν η αφορμή για την πρόκληση του τροχαίου, ωστόσο οι ίδιες ακριβώς καιρικές συνθήκες φαίνεται πως ήταν και ο παράγοντας που η συγκεκριμένη σύγκρουση δεν είχε τραυματισμούς, καθώς και οι τρεις οδηγοί κινούνταν με περιορισμένη ταχύτητα.

Λόγω της καραμπόλας σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Φωτο: αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση