HomeΚΡΗΤΗΒόλτα υπό βροχή και μήνυμα με πολιτικές προεκτάσεις για το Λ. Αυγενάκη

Βόλτα υπό βροχή και μήνυμα με πολιτικές προεκτάσεις για το Λ. Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά τη βροχερή μέρα ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και αντάλλαξε ευχές και χρόνια πολλά με πολίτες για μια «νέα χρονιά με δύναμη κα υγεία». Απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης όλων των στελεχών της ευρύτερης παράταξης του νομού και επέμεινε στις συζητήσεις την ανάγκη για πολιτισμένη προεκλογική περίοδο.

«Τώρα είναι η ώρα του λαού! Θέλουμε μια προεκλογική περίοδο ήρεμη, πολιτισμένη, με στοιχεία και επιχειρήματα. Όχι ψέματα , όχι συκοφαντίες, όχι λαϊκισμός! Πρέπει να ακουστούν αλήθειες και μόνο αλήθειες!»

Απηύθυνε για άλλη μια φορά κάλεσμα προς τα στελέχη της ευρύτερης παράταξης να ενώσουν δυνάμεις στο δρόμο προς τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. «Καλώ όλα τα στελέχη της ευρύτερης παράταξης μας στο Ηράκλειο να ενώσουμε δυνάμεις. Με πρώτους και κύριους τους δυο συναδέλφους Βουλευτές Μάξιμο Σενετάκη και Γιώργο Δεικτάκη, τον Ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη, το Γρηγόρη Πασπάτη και Γιώργο Ματαλιωτάκη που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο καθώς και άλλα αξιόμαχα στελέχη τα οποία και θα ανακοινωθούν επισήμως τις επόμενες ημέρες. Καλώ να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί! Σε αυτή τη προσπάθεια δε περισσεύει κανείς.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση