HomeΚΡΗΤΗΠροετοιμάζεται για τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου – Συνεδρίασε η ΝΕ παρουσία του Δ. Βίτσα

Προετοιμάζεται για τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου – Συνεδρίασε η ΝΕ παρουσία του Δ. Βίτσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θετικό και ενωτικό κλίμα  διεξήχθη η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα. Στη συνεδρίαση κυριάρχησαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά κυρίως η προετοιμασία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση η οποία θεωρούν ότι βρίσκεται προ των πυλών με αφορμή το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, αφού όπως όλα δείχνουν έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παραίτησης του Γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου Γιάννη Παυλιδάκη, βρίσκεται η προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο στελεχών, καθώς εάν και εφόσον η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη στελέχωση των ψηφοδελτίων.

Στη συνεδρίαση, αναφέρουν οι πληροφορίες, συζητήθηκαν και οι πιθανοί υποψήφιοι του κόμματος. Καταλυτική πάντως για το θετικό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συνεδρίαση θεωρήθηκε η παρουσία του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος νωρίτερα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογική αναμέτρηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση