HomeΚΡΗΤΗΠρογραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Χερσόνησο

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, προχωρά σήμερα η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου της. Έτσι, πιο αναλυτικά, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι ακόλουθες περιοχές:

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι

Στο Δ.Χερσονήσου, στoν Αγκισαρά στις περιοχές των πλυντηρίων Σηφάκη, του καταυλισμού ΣΕΑΠ, των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων κιν.τηλεφ.Στετ Ελλάς και του Asgua plus.Στις περιοχές Πάνω Χερησόνησος, Ποταμιές, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Γούβες, Κάτω Γούβες, Σβούρου μετόχι. Επίσης στην Ανάληψη Χερσονήσου και στους οικισμούς Αγριανά, Χατζανά και στις Γούβες στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών.Στις εγκαταστάσεις της σήραγγας Σταλίδος και σε όλες τις επιχειρήσεις – ξενοδοχείων και αντλιοστασίων των παραπάνω περιοχών και χωριών.

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 13:00 το μεσημέρι

Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στο μετόχι του Σβούρου στις περιοχές του ξενοδοχείου Golden Star (στην παραλία, δυτικά Ανάληψης), στην περιοχή της ανέγερσης των νέων ξενοδοχείων Τρυπάκη και της περιοχής δίπλα από το ξενοδοχείο Δανέλη.

  • Από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι

Στα Μάλλια στην έξοδο των Μαλλίων, αριστερά, στην περιοχή της επιχείρησης Αγροτικών ειδών.

  • Από τις 12:00 έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι

Στον οικισμό Χατζανά του Δ.Χερσονήσου.

  • Από τις 13:00 έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι

Στα Μάλλια στις περιοχές των διαμερισμάτων Kristalli, του δρόμου προς Κράσι, της δεξαμενής κάτω από την εκκλησία της Αγ.Μαρίνας, των επιχειρήσεων Εταιρίας Νερού Α.Ε., Κρητικής Εταιρίας Εμφιάλωσης και της βιοτεχνίας μαχαιροποιίας Σαπουνάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση