HomeΚΡΗΤΗΏρες αγωνίας για το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ

Ώρες αγωνίας για το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρίσιμες ώρες για το αγόρι των 4 χρόνων που παρασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του ΠΑΓΝΗ. Το 4χρονο αγγελούδι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή. Το αγοράκι από την Αλβανία, έχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και για το λόγο αυτό η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρούλης είχε μεταβεί στο νοσοκομείο μαζί με τον παππού του προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του που νοσηλευόταν στο ίδρυμα. Ωστόσο το αγοράκι, κι ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του ΠΑΓΝΗ, φαίνεται πως ξέφυγε από την προσοχή του παππού που το συνόδευε, και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου, τη στιγμή που ο οδηγούς επιχειρούσε όπισθεν για να απομακρυνθεί από το χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.. Το παιδάκι οδηγήθηκε άμεσα στα Επείγοντα του νοσοκομείου και κατόπιν εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το πρωί ένας 60χρονος άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο στο Τσαλικάκι παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ (δείτε εδώ) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο κεφάλι, ενώ λίγο μετά τις 11:00 μια νεαρή οδηγός τραυματίστηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Γιόφυρου, όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του οδοστρώματος (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση