HomeΚΡΗΤΗΌπλα έψαχναν, βρήκαν … και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Όπλα έψαχναν, βρήκαν … και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπλα και ναρκωτικά βρήκαν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι ενός 52χρονου στην πόλη των Χανίων. Ο τυπικός έλεγχος για την πάταξη της οπλοκατοχής, εξελίχθηκε σε διπλή σύλληψη, αφού όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο 52χρονος που είχε ένα μίνι – οπλοστάσιο στην κατοχή του, παρείχε «στέγη» σε έναν νεαρό 26 χρόνων, που επίσης συνελήφθη και κατοχή και ενδεχόμενη διακίνηση ναρκωτικών, δεδομένου ότι στο χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ως φιλοξενούμενος, βρέθηκαν σκεύη επεξεργασίας κάνναβης.

Η επιχείρηση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων έγινε το πρωί της Τετάρτης στα Χανιά, στο σπίτι του 52χρονου Χανιώτη, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε παράνομα στην κατοχή του, όπλα.

Στη διάρκεια των ερευνών ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε έναν από τους χώρους του σπιτιού, ο οποίος και είχε παραχωρηθεί στον 26χρονο νεαρό, υπήρχαν μικροποσότητα ινδικής κάνναβης καθώς και εργαλεία που μαρτυρούσαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο γινόταν επεξεργασία της ναρκωτικής ουσίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων σε δύο συσκευασίες καθώς επίσης ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβεία, έναν μεταλλικό διαχωριστή κάνναβης και πέντε συσκευασίες με υπολείμματα του ναρκωτικού.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση του 52χρονου, επίσης στην πόλη των Χανίων, όπου κατασχέθηκαν ένα στρατιωτικό τουφέκι, ένα κλείστο στρατιωτικού τουφεκιού, ένας μεταλλικός συνδετήρα στρατιωτικού τουφεκιού και ένα πιστόλι ρεπλίκα.

Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση