HomeΚΡΗΤΗΑντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο οδηγός που εγκατάλειψε τη 47χρονη

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο οδηγός που εγκατάλειψε τη 47χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που παρέσυρε την 47χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας και την εγκατέλειψε.

Το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα – όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost – με την αστυνομία από την πρώτη στιγμή να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη (δείτε εδώ).

Οι άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου προχώρησαν χθες στη σύλληψη του 45χρονου αξιοποιώντας κατάλληλα όλες τις πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Την ίδια ώρα, η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι και πόδι της.

Το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Μαυσώλου, στο ύψος νυχτερινού κέντρου προς την Βιομηχανική Περιοχή, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν η 47χρονη εργαζόμενη μαζί με δύο ακόμα άτομα, σταμάτησε για την περισυλλογή των απορριμμάτων ενός κάδου.

Η 47χρονη είχε κατέβει κι έλεγχε αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο κάδος όταν μία μολυβί BMW είδε το απορριμματοφόρο σταματημένο μπροστά από το νυχτερινό κέντρο, ανάπτυξε ταχύτητα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να το περάσει.

Μαζί του όμως πήρε και την… 47χρονη, η οποία «έπεσε» στο παμπρίζ με το αυτοκίνητο να την «πετάει» 15 μέτρα μακριά και να γίνει… καπνός.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, έσπευσε το ασθενοφόρο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι και πόδι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση