HomeΚΡΗΤΗ70 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική – Προβλήματα σε σπίτια κι επιχειρήσεις

70 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική – Προβλήματα σε σπίτια κι επιχειρήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να «βουλιάξει» όλο το Ηράκλειο.

227499

Η καταιγίδα που σημειώθηκε το απόγευμα πλημμύρισε δρόμους, έριξε δέντρα, προκάλεσε τροχαία (δείτε εδώ) με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να τρέχει σε κάθε γωνιά της πόλης για να βοηθήσει τους πολίτες που είχαν ανάγκη.

PYROSBESTIKH BROXH

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η Πυροσβεστική μέσα σε λίγα λεπτά δέχθηκε 70 κλήσεις στέλντονας οχήματα και άνδρες της υπηρεσίες σε όσα περιστατικά χρειάζονταν.

Πολλά σπίτια πλημμύρισαν όπως και αρκετές επιχειρήσεις με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να παίρνουν κουβάδες και να βοηθούν στο έργο της πυροσβεστικής.

227507

Μέχρι και το βράδυ, υπήρχαν έξω στο Ηράκλειο, 6 οχήματα με 12 άνδρες της Πυροσβεστικής που προχωρούσαν σε αντλήσεις υδάτων ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώθηκε στην επιχείρηση της NEOSET που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού.

Αρκετές είναι οι ζημιές οι οποίες θα καταγραφούν με το πρώτο φως της ημέρας.

227505

Η κακοκαιρία έριξε και δέντρα

Σε τρεις περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να κόψει δέντρα τα οποία είχαν πέσει στους δρόμους του Ηρακλείου από την κακοκαιρία.

227490

Το πιο κραυγαλέο περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό στο ύψος της Παπαναστασίου  όταν ο αέρας έριξε ένα δέντρο επί της εθνικής.

Μάλιστα, δύο αυτοκίνητα δεν πρόλαβαν ν’ αντιδράσουν και τράκαραν χωρίς ωστόσο ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

227488

Διαφήμιση
Διαφήμιση