HomeΚΡΗΤΗ«Χρυσά» εγκαίνια του GT Tsangarakis στο Σούπερ Μάρκετ Max Χαλκιαδάκη

«Χρυσά» εγκαίνια του GT Tsangarakis στο Σούπερ Μάρκετ Max Χαλκιαδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαμπερά και… χρυσά ήταν τα σημερινά εγκαίνια του νέου καταστήματος του GT Tsangarakis στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Max στη Νέα Αλικαρνασσό.

«Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών κάθε γυναίκας, η οποία αποτελεί σήμερα το στήριγμα της επιχειρηματικότητας στη διεθνή αγορά», ανέφερε κατά τα εγκαίνια ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος και συνέχισε «Είναι χαρά μας που είμαστε και εδώ στην Κρήτη, από όπου κατάγομαι, σε μια συνεργασία με το Μηνά Χαλκιαδάκη, τον οποίο πολύ αγαπώ, και σήμερα κάνουμε τη γιορτή. Βέβαια εμείς έχουμε ανοίξει μερικούς μήνες πριν και προσκαλούμε όλους τους Κρητικούς να έρθουν και να επισκεφτούν το κατάστημά μας εδώ στο Ηράκλειο. Η γκαλερί Τσαγκαράκης ξεκίνησε 25 χρόνια πριν. Ειδικότητά μας είναι οι αντίκες, τα παλιά πολύτιμα κοσμήματα και με την έλευση της κρίσης σκεφτήκαμε και δημιουργήσαμε αυτή τη σειρά των καταστημάτων και κοσμημάτων που είναι από ασήμι, αλόη, ατσάλι και είναι κοσμήματα χειροποίητα».

Από την πλευρά του ο  υπεύθυνος Marketing της «Χαλκιαδάκης Α.Ε.» Βαγγέλης Αποστολάκης δήλωσε ότι: «Έχουμε την ιδιαίτερα χαρά να εγκαινιάζουμε ένα μοναδικό χώρο, στο «Χαλκιαδάκης MAX», την γκαλερί GΤ Tsangarakis με τη γνωστή ποιότητα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές. Εδώ μπορεί κάποιος να συνδυάσει αγορές και προσφορές. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε όσο μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών με συνέπεια σ’ αυτό που κάνουμε πάντα στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση, τις προσφορές και τις νέες προτάσεις για το όφελος των καταναλωτών».

Η κ. Τίνα Μυλωνά από το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας τονίζει ότι: «Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, με λαμπερά εγκαίνια. Φιλοξενούμε στο χώρο μας στο «MAX Xαλκιαδάκης», στην Αλικαρνασσό την γκαλερί GT Tsangarakis. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο που δεν έχει τον χρόνο να επιλέξει τα δώρα του να έρθει εδώ και να τα συνδυάσει με τις αγορές του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσαγκαράκης έχει μία δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό τομέα καθώς έχει συμπληρώσει 25 χρόνια λειτουργίας των καταστημάτων του.

Σήμερα η εταιρία αριθμεί 20 καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ενώ τώρα κάνει ένα ακόμα βήμα με το νέο κατάστημά του στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Εκεί μπορούν όλες οι γυναίκες να βρουν λαμπερά και πολύ καλής ποιότητας κοσμήματα για όλα τα βαλάντια.

TSAGARAKHS5 TSAGARAKHS4 TSAGARAKHS3 TSAGARAKHS2 TSAGARAKHS1

Διαφήμιση
Διαφήμιση