HomeΚΡΗΤΗΕνημερώνουν για την αντιμετώπιση του Έμπολα

Ενημερώνουν για την αντιμετώπιση του Έμπολα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεθαύριο Παρασκευή στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου  θα πραγματοποιηθεί από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, με την επιστημονική επιμέλεια του καθηγητή  Παθολογίας –Λοιμωξιολογίας  του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γκίκα Αχιλλέα και των συνεργάτιδων του κ.κ. Αστρινάκη Ειρήνη και Μεσσαριτάκη Αργυρώ, εκπαίδευση –ενημέρωση για την αντιμετώπιση ύποπτων περιστατικών που πιθανώς έχουν προσβληθεί από  ιό Ebola.

Στην εκπαίδευση έχει κριθεί απαραίτητο να παρευρεθούν οι Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, οι Προϊστάμενοι των ΤΕΠ, οι οριζόμενοι επαγγελματίες υγείας πρώτης υποδοχής ύποπτου περιστατικού, ενώ έχουν κληθεί να συμμετέχουν και οι Δ/ντες των Κέντρων Υγείας, οι υπεύθυνοι μονάδων υγείας ΠΕΔΥ της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, οι Δ/ντές των Ιατρικών Υπηρεσιών, οι Δ/νουσες των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, καθώς και οι γιατροί των Ε.Π.Ι. Αερολιμένων Κρήτης.

Σχετική πρόσκληση επίσης έχει διαβιβασθεί στη Γενική Αστυνομική Δ/νση Κρήτης, στην 7η Περιφερειακή Δ/νση Λιμενικού Σώματος και στο ΕΚΑΒ Κρήτης, ενώ η εκπαιδευτική συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία υγείας και φορέα που επιθυμεί να την παρακολουθήσει και να ενημερωθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση