HomeΚΡΗΤΗΤην Παρασκευή η συνέχεια της δίκης για την δολοφονία του 20χρονου

Την Παρασκευή η συνέχεια της δίκης για την δολοφονία του 20χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διεκόπη πριν λίγο η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου Tyrell Matthews Burton η οποία αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί.

Σήμερα η δίκη χαρακτηρίστηκε από τις αποκαλυπτικές καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας (δείτε εδώ) ενώ την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν ακόμα πέντε μάρτυρες.

Σήμερα, οι καταθέσεις ξεκίνησαν από τους δύο αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 20χρονο που φέρεται ως κύριος δράστης της δολοφονίας.

Οι δύο αστυνομικοί περιέγραψαν με λεπτομέρειες τις έρευνες που ακολούθησαν αλλά και τα στοιχεία που συνέλεξαν. Όπως ανέφεραν από το αποτέλεσμα των ερευνών οδηγήθηκαν στην σύλληψη του 20χρονου. Οι δικαστές έκαναν συνεχώς ερωτήσεις στους δύο αστυνομικούς για να εξαγάγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Αμέσως μετά κατέθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων ο οποίος τόνισε ότι το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν δύο άτομα να βρίσκονται αιμόφυρτα στο πάτωμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 18 Βρετανοί εκ των οποίων ο 20χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση