HomeΚΡΗΤΗΣτις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του παπά, της παπαδιάς και του πατέρα

Στις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του παπά, της παπαδιάς και του πατέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβλήθηκε η σημερινή δίκη στο Αυτόφωρο για την υπόθεση όπλων και ναρκωτικών που φαίνεται να εμπλέκονται ο παπάς, η παπαδιά και ο πατέρας του 37χρονου βαρόνου των ναρκωτικών.

Πρόκειται για την υπόθεση που ήρθε στο φως μετά τη σύλληψη του 37χρονου στην Αθήνα με ποσότητα που ξεπερνούσε τα 200 κιλά χασίς και την εταιρία βιτρίνα που είχε στήσει με τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους στο σπίτι του 37χρονου στα Βορίζια και να βρίσκουν όπλα, εικόνες και άλλα αντικείμενα. Τότε οι αρχές συνέλαβαν τον ιερέα του χωριού, που είναι αδελφός του 37χρονου, την παπαδιά αλλά και τον πατέρα τους (δείτε εδώ).

Οι ποινικές διώξεις που άσκησε η εισαγγελέας είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν κυρίως στην παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο ιερέας κατηγορείται και για την πράξη της αντίστασης.

Σήμερα στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μόνο ο συνήγορος υπεράσπισης που ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 19 Φεβρουαρίου επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση