HomeΚΡΗΤΗΕνώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και στη συνέχεια έδωσαν το όνομα στην μονάκριβή τους κόρη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ρολάκη και την Νεφέλη Στριλιγκά που λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου σε μία σεμνή οικογενειακή τελετή αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στην Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Κτήμα Πασπάτη.

OLH OI OIKOGENEIA

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στους γονείς του ζευγαριού που δεν είναι άλλοι από τον προϊστάμενο της Β’ ΔΟΥ, Μανώλη Ρολάκη, την σύζυγό του Ρένα, αλλά και την Μαρία Στριλιγκα.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι στενοί τους φίλοι Γιώργος Χαρκιωτάκης και Αγάπη Βασιλάκη, που δέχθηκαν τις ευχές όλων των παρευρισκομένων.

MSS_0495

Το όνομα αυτής… Μηνώα

Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο του γάμου οι ευτυχισμένοι γονείς παρακολούθησαν την τέλεση της βάφτισης της μονάκριβης κόρης τους.

Μηνώα είναι το όνομα της νεοφώτιστης που έδειξε από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην εκκλησία την δυναμική προσωπικότητα που έχει.

Νονά του παιδιού είναι η Σοφία Κωνσταντοπούλου.

MSS_0797

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το λαμπερό ζευγάρι και την πανέμορφη Μηνώα να κλέβουν όλα τα βλέμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην ευτυχισμένη ημέρα του Γιάννη Ρολάκη, της Νεφέλης Στριλιγκά και της Μηνώας ήταν – μεταξύ άλλων – ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και γιατρός, Γρηγόρης Πασπάτης.

Τέλος ν’ αναφερθεί ότι την βιντεοσκόπηση επιμελήθηκε ο Τζον Ρόμπερτ Φυγετάκης και την φωτογράφηση ο Μανώλης Στριλιγκάς.

Το cretapost εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει πάντα ευτυχισμένο και να δουν την Μηνώα όπως εκείνη επιθυμεί ενώ οι κουμπάροι και η νονά να είναι πάντα άξιοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση