HomeΚΡΗΤΗΣήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο ποδοσφαιριστή

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 23χρονο ποδοσφαιριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιείται αυτή την ώρα η νεκρώσιμη ακολουθία του 23χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Χασαπάκη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από τη Θεσσαλονίκη άφησε χθες την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου μετά από σοβαρό τροχαίο (δείτε εδώ).

Ο Βασίλης Χασαπάκης είχε αγωνιστεί σε ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο, Αλμυρό και Κ20 Εργοτέλη.

Συλλυπητήρια

«Στο άκουσμα του θανάτου του αθλητή ποδοσφαίρου Βασίλη Χασαπάκη, που ξεχώριζε για το ήθος και την προσωπικότητά του, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο Θεός να τον αναπαύσει», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Συριγωνάκης, υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού Κρήτης.

Εργοτέλης

«Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την οδύνη και την βαθειά της θλίψη για τον θάνατο του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, Βασίλη Χασαπάκη και συλλυπείται θερμά τους οικείους του. Στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί αύριο Παρασκευή στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 10:00, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και του ΓΣ Εργοτέλης. Το ΔΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης αποφάσισε να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Ηρόδοτος

«Σύσσωμη η οικογένεια του Ηροδότου στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασσίλη Χασαπάκη απώλεια του πολυαγαπημένου του αγαπημένου Βασίλη. Ο Θεός να τον αναπαύσει…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση