HomeΚΡΗΤΗΣτο εδώλιο οι «βασανιστές» του 3χρονου αγοριού

Στο εδώλιο οι «βασανιστές» του 3χρονου αγοριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η υπόθεση του 3χρονου αγοριού που «βασάνισαν» η μητέρα του και ο σύντροφος της τον περασμένο Μάρτιο (δείτε εδώ).

Η υπόθεση έφερε στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μιχαλοδημητράκη που πραγματοποίησε την νεκροψία, το μωρό έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού ενώ είχε και σημάδια κακοποίησης. Όπως ανέφερε το αγοράκι είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 70% του σώματος του. Συγκεκριμένα είχε εγκαύματα σε κοιλιά, πλάτη και πόδια ενώ υπολογίζεται ο θάνατος του είχε επέλθει 4 ώρες πριν το μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών (δείτε εδώ).

Η μητέρα παραδέχθηκε ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού τουλάχιστον τις τελευταίες οκτώ μέρες με τη δικαιολογία ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να το βοηθήσει να ενεργηθεί.

Ισχυρισμός που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτόν του συντρόφου αλλά όχι πατέρα του αγοριού, ο οποίος υποστήριξε ότι το αγόρι σκόνταψε πάνω σε έναν κουβά με καυτό νερό και έπαθε ότι έπαθε.

Χθες το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου συνεδρίασε και αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τόσο της 19χρονης μητέρας όσο και του συντρόφου της που και οι δύο έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση