HomeΚΡΗΤΗΟι γυναίκες στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Οι γυναίκες στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα επιτυχημένη δράση του Συλλόγου Γυναικών «Μαλβαζία», με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου, ο δραστήριος σύλλογος παρουσίασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι την παράσταση «Το τριανταφυλλάκι που δεν ήθελε να ανθίσει». Μια παράσταση για την φιλία, τους φόβους και τις αναστολές, στην οποία οι θεατές έφερναν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου.

GYNAIKES MALEBIZI2

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την προσφορά τους και σε δηλώσεις του τόνισε: «Έχουμε δυνατούς συμπαραστάτες στον αγώνα που κάνουμε για να υποστηρίξουμε έστω και στο ελάχιστο τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Το έχω πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνω και τώρα: Μακάρι αύριο το πρωί όλες αυτές οι εθελοντικές δομές που έχουμε δημιουργήσει, το παντοπωλείο, το ιατρείο, το φαρμακείο, το φροντιστήριο, το οδοντιατρείο, το φυσικοθεραπευτήριο, το κυτταρολογικό εργαστήριο, να γίνουν αχρείαστες. Όσο όμως θα υπάρχει έστω και ένας δημότης μας που θα έχει ανάγκη από αυτές τις υπηρεσίες, θα βρισκόμαστε δίπλα του και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον βοηθήσουμε. Όπως κι όσο μπορούμε. Κι όσο θα υπάρχουν στον τόπο μας δραστήριοι σύλλογοι, ευαισθητοποιημένοι φορείς και εθελοντές με όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο, αυτή η προσπάθεια θα γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου μας, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη σε δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας. Η δουλειά τους είναι σπουδαία, γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης, ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός 89,5 fm.

Διαφήμιση
Διαφήμιση