HomeΚΡΗΤΗΤο Silver Spirit έδεσε στο Ενετικό Λιμάνι

Το Silver Spirit έδεσε στο Ενετικό Λιμάνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων έδεσε σήμερα το πρωί το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρίας Silversea Cruises, που ήρθε από το Κουσάντασι.

Στο πλοίο επιβαίνουν 508 επιβάτες και 379 άτομα πλήρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε για το πρώτη φορά στο λιμάνι των Χανίων και θα αναχωρήσει στις 7 το βράδυ με προορισμό το Ναύπλιο.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε κρουαζιερόπλοια του στόλου της εταιρίας, που έχει έδρα το Μόνακο.

Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που θυμίζουν την καμπίνα του ιδιοκτήτη των μεγάλων yachts (owner’s suite).

Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός θεωρείται απαράμιλλος και στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρουαζιεροπλοίου, η κορυφαία πολυτέλεια, μαζί με τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις, έχουν συντελέσει στο να δημιουργηθεί ένα club πιστών επιβατών ανώτερου κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση