HomeΚΡΗΤΗΤραυματίστηκε μετά από μάχη με ληστή

Τραυματίστηκε μετά από μάχη με ληστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραυματισμένος, από όπλο, στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο αφτί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 60χρονος άνδρας μετά από μάχη με ληστή που μπήκε στο σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

Σοκαρισμένος, ο γιος του 60χρονου άνδρα, που είδε τον πατέρα του να κείτεται τραυματισμένος στην αυλή του σπιτιού, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, η οποία έσπευσε επιτόπου προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο και συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η ζωή του θύματος δεν κινδυνεύει, καθώς το τραύμα του είναι επιπόλαιο.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας φέρεται να χτυπήθηκε από το όπλο του δράστη όταν εκείνος τράπηκε σε φυγή μετά από την πάλη μεταξύ τους. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, που 60χρονος άτυχος άνδρας πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή – και όχι μόνο – όπου σημειώθηκε το περιστατικό, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη της επίθεσης σε βάρος του 60χρονου.

Ο γιος του 60χρονου, που πρώτος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε τις Αρχές, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Αργά το βράδυ στην Ασφάλεια βρέθηκε και το θύμα, αφότου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά του και πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση