HomeΚΡΗΤΗΣοκ και αποτροπιασμός: Πυροβόλησαν σκύλο ενώ ήταν με την ιδιοκτήτριά του

Σοκ και αποτροπιασμός: Πυροβόλησαν σκύλο ενώ ήταν με την ιδιοκτήτριά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που συνέβη πριν λίγο όταν ένας άγνωστος πυροβόλησε ένα σκυλάκι την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον ιδιοκτήτη του.

Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη στις Αρχάνες και συγκεκριμένα στην περιοχή Φουρνί όταν μία γυναίκα αποφάσισε να βγάλει το σκυλάκι της βόλτα.

Την ώρα που περπατούσαν σε δρόμο της περιοχής κάποιος άγνωστος κρατώντας όπλο το έστρεψε στο σκυλάκι και χωρίς να τον ενδιαφέρει η παρουσία της ιδιοκτήτριάς του άρχισε να το πυροβολεί.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε αμέσως στο Σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» που άρχισε τις έρευνες για να εξακριβώσει ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω απ’ αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Όπως αναφέρει το Σωματείο στο site του: «σε ένα τόσο όμορφο και πολιτισμένο τόπο όπως οι Αρχάνες Ηρακλείου είναι απαράδεκτο να πυροβολούνται σκυλάκια και μάλιστα δεσποζόμενα ενώ βρίσκονται βόλτα με τον ιδιοκτήμονά τους. Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγο στην περιοχή Φουρνί. Αναζητούμε πληροφορίες για τον «καραγκιόζη» που πυροβόλησε το σκυλάκι της φωτογραφίας που έκανε βόλτα με τη μαμά του. Δεν πρέπει να γλιτώσει, πρέπει να τιμωρηθεί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση