HomeΚΡΗΤΗ«Δεν έχω πειράξει κανένα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης στα Βορίζια

«Δεν έχω πειράξει κανένα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης στα Βορίζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών αναφορικά με την ισχυρότατη έκρηξη που προκλήθηκε χθες βράδυ σε διώροφη κατοικία στα Βορίζια χωρίς όμως ευτυχώς δυσάρεστη κατάληξη καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανένας μέσα στο σπίτι αφού ο κ. Θεόδωρος Μελαμπιανάκης με την σύζυγο του ήταν σε γάμο.

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα», δήλωσε ο κ. Μελαμπιανάκης ,λίγο μετά την έκρηξη , έξω από το αστυνομικό τμήμα Μοιρών που η κατάθεση του κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Δεν με έχει ενοχλήσει, απειλήσει, ουτε προειδοποιήσει κανένας στο παρελθόν» υποστήριξε συγκλονισμένος ενώ θα κινηθεί νομικά προς κάθε κατεύθυνση.

CACHE_284X213_0_1176875Το σημείο γύρω από το σπίτι που δεν θυμίζει σε τίποτα την κατοικία που δέσποζε στην περιοχή πριν γίνει η έκρηξη ,παραμένει αποκλεισμένο, ενώ οι αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα είτε να πρόκειται για κακόβουλη πράξη είτε για ατύχημα. Σε αυτό πάντως που έχουν καταλήξει είναι το γεγονός ότι η έκρηξη οφείλεται σε υγραέριο καθώς η μυρωδιά από το συγκεκριμένο αέριο εξακολουθεί να είναι έντονη.

Σε κάθε περίπτωση η αναστάτωση είναι μεγάλη στην περιοχή καθώς η έκρηξη ισοπέδωσε τελείως το σπίτι όπου δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αλλά ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέκλεισε το σημείο και πραγματοποίησε εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να συλλέξει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ενώ εκτός από τους κατοίκους που έσπευσαν εκεί ,στον τόπο της έκρηξης βρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης.

CACHE_500X300_1_1176874Το Χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων του χωριού Βοριζια και της γύρω περιοχής, περίπου στις 10 το βράδυ του Σαββάτου ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη κ ακολούθησε άλλη μια.

Εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί στην διώροφη νεα κατοικία 1 χιλιόμετρο έξω απ το χωριό όπου διέμενε ο κ. Θεόδωρος Μελαμπιανακης με την σύζυγο του ενώ δεν υπήρχε διέλευση οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα όχημα της πυροσβεστικής και αστυνομική δύναμη όπου απέκλεισε την περιοχή.

Η καταγραφή των ζημιών κ των αιτιών της έκρηξης συνεχίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο χώρο .

Διαφήμιση
Διαφήμιση