HomeΚΡΗΤΗΝ. Μαριάς: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους παράνομους μετανάστες

Ν. Μαριάς: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους παράνομους μετανάστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντική παρέμβαση στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης αλλά και των χιλιάδων προσφύγων που κατακλύζουν την πατρίδα μας έκανε ο Νότης Μαριάς κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 7/10 στις Βρυξέλλες.

Ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η φτωχοποιημένη από τα Μνημόνια Ελλάδα δεν αντέχει άλλους παράνομους μετανάστες.

Δυστυχώς, συνέχισε ο Νότης Μαριάς λόγω των πολεμικών συρράξεων στη Μεσόγειο, η πατρίδα μας κατακλύζεται πλέον και από κύματα προσφύγων.

Μάλιστα με το Δουβλίνο, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών με χιλιάδες παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες να εγκλωβίζονται στη χώρα, ενώ επιθυμούν να μετακινηθούν στις χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης.

Για το λόγο αυτό, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν εκ βάθρων και στο όνομα της περίφημης Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης να γίνει επιτέλους κατανομή των παράνομων μεταναστών και των προσφύγων ανάμεσα σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. με βάση την έκτασή τους, τον πληθυσμό τους και την οικονομική τους ισχύ.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανασάνει η Ελλάδα και οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου από τα τεράστια κύματα παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Επισυνάπτεται το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά:

https://www.youtube.com/watch?v=69hv9Qu0ZUM