HomeΚΡΗΤΗΤρεις μέσα, ένας έξω για την διακίνηση ψυχών – Αύριο απολογούνται δύο

Τρεις μέσα, ένας έξω για την διακίνηση ψυχών – Αύριο απολογούνται δύο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν σήμερα νωρίς το απόγευμα τρεις από τους τέσσερις διακινητές ψυχών.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι πέρασαν το πρωί το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την εγκληματική οργάνωση που φέρεται να ήταν μέλη και έπαιρναν μέχρι και 3.000 ευρώ το…, κεφάλι για να φτιάξουν πλαστά χαρτιά σε παράνομους μετανάστες με σκοπό να τους μεταφέρουν από το Ηράκλειο σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δείτε εδώ).

Όλοι οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνση μεταφοράς και εξασφάλιση καταλύματος σε πολίτες τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στη χώρα, κατά συναυτουργία, εκ κερδοσκοπίας, κατ” επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επίσης κατηγορούνται και για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Οι δράστες φαίνεται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρους τους ωστόσο δεν φαίνεται να έπεισαν κανέναν και τρεις από τους τέσσερις κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Όπως ήδη έγραψε το cretapost, τα δύο ακόμα άτομα – που αναζητούσαν από τις αρχές για την συγκεκριμένη υπόθεση – εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο.

Και οι δύο πήραν προθεσμία κι αναμένεται να απολογηθούν αύριο το πρωί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση