HomeΚΡΗΤΗΚαλλιεργούσε τη δική του κάνναβη

Καλλιεργούσε τη δική του κάνναβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική του κάνναβη καλλιεργούσε ένας 28χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη χθες το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του 28χρονου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου καλλιεργούντο επιμελώς, 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βουλγαρίας (2 διαβατήρια και 2 ταυτότητες), για τα οποία ο 28χρονος, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους και φυσίγγια των 9mm.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε μηχάνημα οικοδομικών εργασιών (μπετονιέρα), για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 24.09.2014, η οποία αποδόθηκε στον κάτοχο της.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση