HomeΚΡΗΤΗΚλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Παγκρήτια Τράπεζα

Κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Παγκρήτια Τράπεζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλιμάκιο από υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα επισκεφθεί την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή (9&10 Οκτωβρίου) την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Η υφιστάμενη συνεργασία της ΕΤΕπ με την Παγκρήτια Τράπεζα και η επέκτασή της σε νέα χρηματοδοτικά προϊόντα ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου, θα αποτελέσουν το βασικό θέμα των συζητήσεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της ΕΤΕπ θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Δήμους Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδος, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου.

Επίσης, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με τοπικές επιχειρήσεις για την παρουσίαση των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εταιρίες κύρια από τους τομείς των τροφίμων, του τουρισμού και της ενέργειας, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας τις ανάγκες τους σε επενδυτικά κεφάλαια και κεφάλαια κίνησης και τη δυνατότητα άντλησής τους από την ΕΤΕπ μέσω της συνεργασίας της με τη Παγκρήτια Τράπεζα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση